Situatia Covid Astazi - 25 Mai 2022

Dragos Vana | 25.05.2022, 13:00

Astazi, Miercuri, 25 Mai 2022 au mai murit inca 1 de romani bolnavi de Covid. Din pacate, toate aceste persoane erau nevaccinate. Un om a murit ieri de Covid in Romania la fiecare 1440 minute.

La 112 s-au primit in ultima zi 0 de apeluri telefonice in legatura cu imbolnavirile Covid. Mai simplu, 0 de persoane au sunat in fiecare ora sa ceara ajutor de urgenta.

Unul din 20 de teste a fost pozitiv. De ieri pana astazi s-au mai imbolnavit in plus 434 de persoane, suficient cat sa umple 9 autobuze. Doar astazi.

Alte 45 persoane deja infectate care au sperat la un test negativ au fost din nefericire reconfirmate pozitiv.

In timp ce cititi aceasta, 87 de oameni se zbat intre viata si moarte in sectiile ATI in timp ce alti 615 de internati cu forme grave traiesc cu frica ca vor ajunge si ei acolo. Din acestia, 37 sunt copii.

In total, Romania a pierdut pana acum 65.664 de suflete, echivalent cu stergerea de pe harta a unei localitati de marimea Municipiului Sfântu Gheorghe.

------------------

💉 Vaccinare Graphs.ro: https://www.graphs.ro/vaccinare.php

📰 Buletinul Graphs.ro: https://www.graphs.ro/Informatii-Covid-Romania-26-Iunie-2022-data_date-2022-06-26

☕ Meriti o cafea: https://www.buymeacoffee.com/graphsro

Acesta este un articol automat publicat zilnic pe baza ultimelor date oficiale. Oricine doreste este incurajat sa il preia cu copy-paste sau il poate modifica dupa bunul plac.

Pentru a incuraja preluarea, strict pentru acest articol nu este necesara mentionarea sursei (Graphs.ro), desi ar fi preferabil sa o faceti.

Graficul poate fi accesat separat aici, de unde poate fi inserat ca si embed sau descarcat in format png transparent.